Ultieme smaakbeleving aan huis geleverd

Je kan er niet omheen: vlees is ontzettend duur geworden (vooral kip) en de vleesvervangers krijgen steeds meer ruimte in de supermarkt. Ik ben zelf geen grote vleeseter en beperk me meestal tot kip en zalm, maar mijn man mag wel graag genieten van diverse vleessoorten en mijn zoontje smult dan lekker mee. In de zomer staat bij ons de barbecue regelmatig aan. Vandaag deel ik met jullie een tip om je vlees online in te kopen. Lees je mee over die ”smaakbeleving aan huis”?

Online kopen

Wat kan je tegenwoordig niet online regelen? Ik vind het maar wat makkelijk om dingen online te regelen als ik niet in staat ben om naar de winkels te gaan. Wij wonen in een dorpje tussen 2 grotere dorpen in, maar ik heb niet altijd zin om te rijden voor boodschappen. Ik kies dan eerder voor gemak en bestel het online. De boodschappen doe ik dan weer liever in het echt, want ik wil groente/fruit zelf bekijken voor ik het meeneem. Toch geniet ik er ook van om te struinen door het winkelcentrum en ik hoop niet dat fysieke winkels nog meer verdwijnen. Voordeel van online shoppen is dat je ook prijzen kunt vergelijken en meteen ziet waar iets goedkoper is.

Culinair specialist

Bij Inamood gaan ze helemaal met de tijd mee, want het is een website om je (premium) vlees op te bestellen. Van BBQ vlees tot wagyu vlees. Van dat laatste had ik nog niet eerder gehoord, maar dat is dus het allerbeste vlees onder de runderrassen. Kies je voor het Japanse wagyu vlees? Dan heb je het neusje van de zalm te pakken. Dit vlees gaat je een onvergetelijke smaaksensatie opleveren en het heeft niks nodig dan een beetje zout.

Info

Wij Hollanders zijn gek op een aanbieding en ook daarin denken ze mee bij Inamood. Je vindt er diverse acties die een bepaalde periode geldig zijn. Er staan ook voordeelpakketten op de website. Ook staan er recepten op de website en je vindt er sauzen om bij je vlees aan te schaffen. Je krijgt gratis verzending bij besteding vanaf €70 binnen Nederland.

Vega?

Ik eet zelf zelden vegetarisch, maar die optie hebben ze zeker hoor bij Inamood. Je kunt er diverse vega producten vinden. Echt voor ieder wat wils dus.

Benieuwd?

Neem eens een kijkje op hun website! Je zult verbaasd zijn over de hoeveelheid opties. Nu ben ik ook benieuwd naar jullie mening. Zou jij je vlees online bestellen? Waarom wel of waarom niet? Of wil je zo’n smaakbeleving wellicht nu eens proberen? Laat het weten! 🙂

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge