Blog post

Mijn stationery wishlist

19 november 2018Marcelina

Vandaag deel ik met jullie de producten die ik heel graag nog zou willen hebben, maar die ik nog niet heb kunnen toevoegen aan mijn stationery collectie. Ik moet eerlijk zeggen dat mijn collectie al best wel uitgebreid is, maar soms heb ik weer even de behoefte aan wat anders. Zo kocht ik laatst al eindelijk de Pigma Micron PN pennen en wat nieuwe Ecoline Brushpens. Dromen van duurdere producten mag altijd toch? Ik laat je zien wat ik nog graag zou willen hebben in ‘mijn stationery wishlist’:

Tombow brushpennen

Tombow dual brushpennen. Je kent ze vast wel. Echt iets typisch Amerikaans, maar het is al een tijdje verkrijgbaar in Nederland. Lang niet alles natuurlijk, maar deze staan dus wel op mijn verlanglijstje.

Van Gogh aquarel

Deze zijn ook vrij bekend en ook Youtubers werken hiermee. Ik gebruik mijn verf van Action en Xenos. Dat werkt natuurlijk ook prima, maar uiteindelijk zou ik wel deze set willen aanschaffen.

Mega Ecoline Brushpen set

Ik zou heel graag een grotere set willen met Ecoline Brushpennen. Zodat ik lekker veel kan experimenteren met kleuren. Ik gebruik deze pennen om te schrijven op kaarten, maar ook om verf mee te maken zeg maar. Ze zijn multi-inzetbaar.

Watercolor pencils

Ik zou graag een uitgebreide set willen van waterverf potloden. Dat geeft altijd een prachtig effect als ik kijk op Youtube en Pinterest. Helaas zijn ze ook vrij prijzig. Deze staan dus ook op mijn lijstje haha.

Pelikan Vulpen

Dit is echt een item die zo luxe is, dat ik er wel een van in mijn collectie zou willen hebben. Toen ik wat jonger was, had ik dat altijd met Stabilo pennen. Die vond ik veel fijner dan de vulpen van school. Tegenwoordig waardeer ik de vulpen weer steeds meer en dus staat die van Pelikan op mijn wishlist. Deze schrijven heel fijn en gaan echt ontzettend lang mee. Ik weet ook dat ze heel prijzig zijn. Of tenminste: de prijzen kunnen flink oplopen voor een super luxe pen. Gelukkig heeft de website La Couronne du Comte ook betaalbare varianten. Trouwens, de webshop heeft ook allerlei andere luxe schrijfwaren waar je bij weg kunt dromen. Ik droom voorlopig nog even van mijn super de luxe pen haha. Misschien dat de goede, lieve Sint mij dit jaar aardig genoeg vindt?

Leestip: Mijn ecoline brushpennen collectie!

Het kan natuurlijk zo zijn dat ik over een tijdje weer andere producten op mijn lijstje heb staan, maar deze producten lijken me momenteel het fijnste. Ik denk dat ik sowieso wel iets voor Sinterklaas ga vragen. Nu nog bedenken wat het gaat worden. Ligt er natuurlijk ook aan hoeveel Sinterklaas dit jaar als budget heeft 😉 Ik kom er dit weekend achter. Dan ga ik lootjes trekken 🙂

Hebben jullie ook iets op je stationery wishlist staan? Of wel: een item waarmee je creatief aan de slag kunt? Zo ja: laat me weten wat jij nog graag wilt toevoegen aan je collectie!

 

Comments (6)

 • Gabrielle

  19 november 2018 at 11:24

  Gave spullen … word er een beetje hahaha hebberig van!

 • Balou

  19 november 2018 at 20:51

  Wauwie, ik krijg hier kriebels van.. krijg zin om te knutselen!

 • Yousra Yasmine

  19 november 2018 at 21:43

  Wat een leuke wishlist! Ik hou van creatief bezig zijn dus deze wishlist is helemaal geweldig!

 • Melissa

  19 november 2018 at 22:28

  Leuke spulletjes. Ik ben wel creatief maar niet met tekenen.

 • Dhini

  19 november 2018 at 22:49

  Leuke gevarieerde spullen voor tekenen. Die Van Gogh aquarel staat op mij verlanglijst ook

 • Laura

  21 januari 2019 at 06:07

  Wat een leuke wishlist!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijk: over influencers en inkomsten

16 november 2018

Next Post

Huwelijksfoto op canvas: het resultaat

20 november 2018