Blog post

Blogmas 18: Aliexpress stationery shoplog

26 december 2018Marcelina

Het is tweede kerstdag en terwijl jullie uitslapen, naar de kerk gaan, genieten van een diner of wat dan ook, heb ik een nieuwe blog voor jullie. Het is natuurlijk niet helemaal waar dat ik dit op 26 december in de vroege morgen zit te typen, want ik plan dit ruim van tevoren in. Maar goed, ik heb een populair onderwerp vandaag en er was veel vraag naar; namelijk een Aliexpress shoplog 🙂

Wat heb ik besteld?

Ik bestel regelmatig wat op Aliexpress, maar ik ga niet alles laten zien. Rond Black Friday heb ik aardig wat creatieve spulletjes besteld. Die ga ik vandaag allemaal aan jullie laten zien. Ook deel ik zo mijn favoriete shops met jullie, want Aliexpress heeft allerlei winkeltjes. Het gaat vandaag om: stickers en washi tape. Helaas sponsort Ali mij niet (kan ook niet met die lage prijzen), dus ik heb alles uiteraard zelf betaald. Kijk maar mee:

Pakketje 1

Dit pakketje heeft er 2 maanden over gedaan om bij mij te komen. Dat is vrij uitzonderlijk, want normaal heb ik mijn pakketjes veel sneller. Ik baalde enorm, want ik had stickers nodig voor november en december. Ik had het de eerste week van oktober besteld en ik kreeg het begin december. Dus voor beide spreads al te laat. Geeft niks, ik bewaar het voor volgend jaar.

Pakketje 2

Deze was er binnen 2 weken al. Ik had het op Black Friday besteld.

Hier zie je een beter overzichtje van de walvisstickers en de stickers uit het eerste setje.

Op het moment dat ik deze blog schrijf, zijn er nog pakketjes onderweg. Mochten ze op tijd zijn, voeg ik nog foto’s toe, maar anders blijft het bij deze 2 pakketjes 🙂

Mijn favoriete webshops op Aliexpress

  1. Pink travel store
  2. LITZY stationery
  3. House of novelty store
  4. Gimue stationery

Ik bestel elke maand wel iets denk ik. Van haar accessoires tot telefoonhoesjes tot creatieve spulletjes. Vaak gaat het goed en is het er snel, soms heb ik pech. In de maand december kan je bestelling sowieso wat vertraging hebben, maar dat spreekt voor zich.

Wat bestel jij op Aliexpress?

Comments (1)

  • Laura

    26 december 2018 at 10:47

    Wat een leuke aankopen! Ik koop heel vaak op Aliexpress, maar dan voornamelijk kleding! Ben niet zo’n knutselmevrouwtje!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Blogmas 17: verzameling van Blogmas

25 december 2018

Next Post

Blogmas 19: Lekker honing review!

27 december 2018