Blog post

Action + kruidvat shoplog

19 februari 2019Marcelina

Als jullie dit lezen is het inmiddels alweer een paar weken geleden, maar ik ben (weer) bij Action geweest voor een aantal spulletjes. Ik was er eerder die week ook al geweest, maar toen hadden ze niet wat ik zocht. Ik ging naar huis met 2 opberg bakken en een pakje enveloppen. Toen mijn moeder zei dat ze ook nog naar Action wilde, besloot ik mee te gaan. Ik heb er wat leuke dingetjes gekocht die ik jullie laat zien. Ik heb ook nog één ding bij Kruidvat gekocht, maar aangezien het zo leuk is, doe ik die hier ook gewoon bij. Dus kijk maar mee:

 

3D die-cut block || stansblok

Hier heb ik met kerst al veel leuke kaarten van weten te maken, maar ze hebben ze ook in niet-kerst thema’s gelukkig 🙂 Dit is mijn vierde niet-kerst blok, maar aangezien ik er de laatste tijd zoveel mee bezig ben, vond ik het een mini investering waard. Deze blokken zijn namelijk maar €1,60 dacht ik.

Vulpotloden

Creachick geeft regelmatig de tip dat ze vulpotloden gebruikt. Elke keer wil ik ze kopen, maar ik vergeet het gewoon steeds. Dit keer dus niet en ik heb ze inmiddels ook al gebruikt. Weggummen werkt veel beter, dus het is het waard. Deze waren ook €1,50 dacht ik.

Kruidvat || brush pennen

Deze zijn heel populair onder degene die aan bullet journaling doen. Ik zag ze in een Facebook groep voorbij komen. Mijn moeder had het blauwe set, dus ik testte van tevoren even of het wel wat was. Ik vond ze heel goed werken, dus ik kocht zelf het roze set. Ik merk wel dat de punten vrij snel kunnen splitten. Zorg dus dat je er voorzichtig mee bent. Ik blijf liever bij mijn ecoline brush pens, maar voor €3 vond ik dit leuk om te proberen.

 

Kaarten

Als je kaarten maakt, zul je ook kaarten moeten hebben natuurlijk. Dit set komt met 8 enveloppen erbij. Extra handig dus 🙂 Dit set kost niet meer dan €1 dacht ik. Ik koop ze regelmatig.

Balpennen

Deze vond ik voor rond de €1 te leuk om niet te kopen. Leuke kleurtjes en ze doen me denken aan de zomer.

Lint|| inpakken

Misschien weet je wel dat ik een eigen webshop heb? In ieder geval; ik ben gek op pakketjes inpakken, dus ik had wat lint nodig. Ik vond deze het meest handige, omdat het voor alle gelegenheden wel kan.

Leestip: Creatieve shoplog van Action

 

Dat waren mijn aankopen van deze keer van Action en Kruidvat. Welke vond jij het leukste? Laat het me weten! 🙂

 

 

Wil je dit bewaren? Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Gebruik hiervoor deze afbeelding:

Comments (5)

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Een 'nieuwe' telefoon dankzij GSMpunt

15 februari 2019

Next Post

Vitamine D opzoeken #dagboek2

19 februari 2019