Blog post

Action pakketjes: unicorn & botanical

14 mei 2018Marcelina

Het is vast nog niet bekend bij jullie dat ik graag bij Action kom ;). Ik kom er eigenlijk wel eens in de 2 weken. Voorheen kwam ik er niet zo vaak hoor, maar nu ik online ook bekend heb gemaakt dat ik ga trouwen (& daarna dus samenwonen) snappen jullie vast wel dat ik nu wat vaker bij Action te vinden ben. Ik vind Action een geweldige winkel om rond te kijken en te zoeken naar leuke dingetjes voor het interieur. Stiekem gebruik ik dit als smoes, want ik koop het meeste knutselspulletjes bij Action haha! Niet doorvertellen aan Dirk hoor…

Action

Action heeft heel veel leuke dingetjes voor het interieur, voor je tuin, om te knutselen, om op/in te schrijven, om te eten, voor je haar en zelfs ook make-up. Ik heb 1 make-up product van Action (oogschaduw palet) en die is echt heel goed! Ik vind mijn I Heart Make-up paletten wel beter hoor, maar die van Action heeft ook mooie tinten die ik zo nu en dan inzet.

Ik dwaal weer enorm af met mijn verhaal, want ik wilde gaan vertellen over de pakketjes die ik heb gekocht. Nieuwsgierig naar deel 1? Klik dan hier. Er zijn eigenlijk maar 2 Action filialen waar ik kom. Degene waar ik standaard kom is de Action in Emmeloord. Een gemiddelde action en een kwartiertje rijden voor mij. De andere waar ik kom (die heeft nog meer voorraad) is de Action in Kampen. Die is ook een flink stukje groter en ik ben er met 25 minuten.

Ik heb dit keer een botanisch pakketje en een unicorn pakketje om te laten zien. Het waren de laatste 2 pakketjes die er lagen (en ik als Action fanaat kan het weten) dus ik moest ze haast wel meenemen. Anders kreeg ik spijt. De vorige pakketjes zijn zo handig. Ik heb ze ook ingezet bij mijn bullet journal en de spread van deze maand.

Ik laat de foto’s gewoon lekker doorlopen. Je ziet aan het begin de unicorn variant en daarna zie je snel genoeg wanneer de botanische met bloemen en vogels begint. Ze lijken totaal niet op elkaar. Hieronder zie je de 2 pakketjes (€1,50 per stuk.)

Leestip: De Action in zonder teveel uit te geven

Conclusie

Ik ga de unicorn variant denk ik niet heel vaak inzetten. Hij is superleuk, maar ik ben toch net ietsje meer volwassen dan het ‘unicorn niveau’. Toch denk ik dat ik sommige blaadjes best als leuk achtergrondje kan gebruiken. Die botanische heeft me verrast. Heel veel leuke spulletjes zitten er tussen. Ik krijg al helemaal zin om mijn ‘juni spread’ te maken in mijn bullet journal.

Wat vinden jullie van deze pakketjes van Action?

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

de Kaap: uiteten op Urk

12 mei 2018

Next Post

Persoonlijk: vriendschap

17 mei 2018