Contact + pr

Samenwerking, PR & contact

Ik sta open voor diverse samenwerkingen. Je kunt mij bereiken via info@marcelina.eu voor een samenwerking of om deze website op een perslijst te zetten. Ik denk graag mee over een samenwerkingsvorm zoals bijvoorbeeld een review, winactie of advertorial. Samen kunnen we de opties bespreken over het inzetten van social media.

Eerdere samenwerkingen hebben we onder andere gehad met: Topdoek, Koopjesaap, Maaltijdboxen, Lekkerhoning & Fotofabriek.

 

Ik ben actief op Instagram (@marcelinadeboer) en mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit vrouwen (78%) tussen de 18 & 24 jaar (39%) en tussen de 25 & 34 jaar (39%) uit Nederland, maar ook België. Op Instagram worden dezelfde onderwerpen gedeeld als op de blog. Ik houd regelmatig een volgersschoonmaak en hierdoor ben ik met 350 volgers gezakt in aantal. Echter was het wel goed voor mijn IPM. Zie hieronder voor meer uitleg. 

 

Hier volgt een foto van haar IPM (met uitleg):

(dit is berekend op 13-03-2019 om 17.00u)

Zoals je kunt zien, scoor ik vrij hoog met een IPM van 197. Dit komt door de grote volgersschoonmaak. Dit is fijn om te weten als bedrijf voor een samenwerking, want zo zie je dat mijn volgers echt betrokken zijn bij mijn content.

 

Ik schrijf vooral over de volgende onderwerpen:

  1. Persoonlijk: updates, dagboek, mindset, positiviteit, puppy Beer
  2. Creativiteit: bullet journaling, handlettering, knutselen, DIY, Aliexpress
  3. Lifestyle: producten testen, Netflix, Instagram, bloggen, plannen/planners, samenwerkingen
  4. Reizen: vakantie, dagjes uit, roadtrips, reis video’s

Bekijk hier onze privacy verklaring!

 

Gastblog schrijven?

Ook dat is mogelijk. Je kan altijd contact met ons opnemen om de opties te bespreken. Dit kan via het contactformulier onderaan de pagina of direct via dmontheroad17@gmail.com. Andere gastblogs lezen? Check het overzicht.

 

 

 

Laat het mij weten als ik iets voor je kan betekenen.

Alvast bedankt!

 

Liefs,

Marcelina