Blog post

2x Heerlijke zomerboeken

30 juli 2018Marcelina

Vandaag deel ik een 2 leuke boeken die je kunt lezen deze zomer. Heerlijk op het strand, in het bos, op je vakantiepark, lekker binnen of waar dan ook: overal kan je lezen. Dus heb je nog wat inspiratie nodig? Laat je dan inspireren:

1. Scherven brengen geluk

Lola gooit haar eigen glazen in als ze ja zegt tegen een onweerstaanbaar aanbod: met al dat geld kan ze dan wel iemand heel goed helpen, ze raakt er ook haar grote liefde Doug door kwijt. Tien jaar later komen Doug en Lola elkaar weer tegen. Ze voelt meteen weer die kriebels van vroeger. Hij blijkbaar niet… Maar Lola laat zich niet zomaar afpoeieren. Haar vasthoudendheid brengt haar in onmogelijke situaties. Lukt het haar om Doug terug te winnen? Liefde, vriendschap en zoete wraak. Dit zijn de ingrediënten van weer zo’n heerlijk vrolijk en romantisch boek van bestsellerauteur Jill Mansell.

 

2. Schot in de roos

Het begint allemaal met een glimmende rode grasmaaimachine. Is dat haar kerstcadeau? Met een schok realiseert Nancy zich dat de sieraden die haar man Jonathan de laatste tijd gekocht heeft niet voor haar bestemd waren, maar voor een andere vrouw. Ze vertrekt naar Londen om een nieuw leven te beginnen. Het duurt niet lang voor ze haar knappe buurman Connor ontmoet.

Deze vakantie verschijnen er vaker boekentips hier op DMontheroad. Stay tuned. Wat voor boeken lees jij graag in de zomer?

Comments (6)

 • Balou

  31 juli 2018 at 10:22

  Oelaaaa klinkt leuk & die voorkantjes, i love it! ??

 • Daphne – verdraaidmooi

  31 juli 2018 at 12:42

  Jill Mansell is een van mijn favoriete schrijfsters! De boeken van haar lezen zo makkelijk weg, heerlijk!

 • nicole orriens

  31 juli 2018 at 13:52

  Ik ben niet zo’n fan van Jill Mansell, maar haar boeken lezen inderdaad wel makkelijk weg. Ik vind alleen Sophie Kinsella dan net iets leuker.

 • Lizzie | Globalizious

  31 juli 2018 at 16:20

  Ah wat heerlijk. Die boeken zijn echt ideaal. Zeker tijdens n warme zomervakantie!

 • sofie katelijne

  31 juli 2018 at 17:23

  Leuke tips, was nog op zoek naar enkele fijne titels ?

 • Custodia Chineva

  3 augustus 2018 at 10:03

  Jill Mansell is een van mijn favoritie schrijver, hoewel ik liver de boeken van Sophie Kinsella leest hebben ze beiden eigen schrijvestijl waar ik veel van geniet xxx

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

#1 Beer on the road

28 juli 2018

Next Post

#1 Terceira video

31 juli 2018