Blog post

Favoriete beauty producten van augustus || A cup of happiness

9 augustus 2019Marcelina

Ik deel vandaag mijn favoriete beauty producten van dit moment met jullie. Deze producten gebruik ik allemaal al een tijdje en wie weet kan ik jullie er ook mee inspireren. Ik zeg er wel bij: ik heb geen van deze producten gekregen. Ik heb het allemaal zelf gekocht. Benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan snel verder:

Beauty favorieten augustus

De beauty favorieten van augustus:

Van links naar rechts + voorste item. Ik zet de linkjes erbij, maar nogmaals: hier krijg ik geen geld voor. Het is geen affiliatie.

 1. The One – Colour adapt lip balm
  €13 (deze gaat er binnenkort uit)
 2. NYX – Cannes
  €7,30
 3. Balea avocado creme
  €2,45
 4. Balea beauty therapy dagcreme
  €5,95
 5. Perfect Pink handcreme Balea
  €0,95 (niet meer te koop zie ik :0)
 6. Rabarber/vanille bodylotion Balea
  €2,25 (ook niet meer te koop, helaas)
 7. Princess lashes van Essence mascara
  €3,25 (via DM)
 8. Oriflame wonderpotje Cloudberry
  €10
 9. BH cosmetics – galaxy eyeshadow palette
  €22,95

 

Bodylotion + handcreme

De handcreme zit altijd standaard in mijn tas. Ik baal een beetje dat hij uit het online assortiment is, maar wie weet is hij in de winkels nog wel te verkrijgen. Je handen ruiken heerlijk en worden hier ontzettend zacht van. De bodylotion ruikt vooral naar rabarber, maar dan niet een hele sterke geur. Ik vind het een heerlijke geur en ik ben ook echt gek op rabarber. Dus voor mij is rabarber + vanille een perfecte combinatie. Ik heb ook de bodyspray, maar die vind ik wel wat te sterk.

Dagcreme + avocado creme

De dagcrème gebruik ik dagelijks. De avocadocreme gebruik ik ook als een soort dagcreme, maar dan voor af en toe. De avocadocreme heeft een bijzondere geur, maar niet onaangenaam. Ik kan het zelf wel waarderen. Beide hydrateren ze goed en zorgen ze niet voor een vet laagje vind ik. Fijne producten in gebruik dus.

 

Galaxy palette

Dit palette gebruik ik niet heel regelmatig, maar het is wel mijn favoriet, omdat de kleuren zo prachtig zijn en ze komen zo mooi uit op je ogen. Op het moment dat ik dit typ, heb ik toevallig de kleuren ‘Mars’, ‘Neptune’ & ‘Aphrodite’ met elkaar geblend en in de ooghoeken heb ik een beetje van ‘Sun’ gedaan. Ik ga nog veel plezier hebben van dit palette in ieder geval. Het is meteen ook mijn duurste palette, maar hij is het geld waard!

Mascara + soft matte lip cream

Deze mascara gebruik ik nu 1,5 jaar denk ik en ik wil niet meer een andere. Ik vind hem fijn in gebruik en hij maakt mijn wimpers echt een flink stuk langer. Van NYX heb ik meerdere plaatsen uit de ‘soft matte lip cream’ collectie, maar mijn favoriet is Cannes. Deze draag ik het meeste, samen met Zurich.

 

Twee hele bijzondere producten

Ik sluit af met 2 hele bijzondere producten van Oriflame. Dat gele potje dat je ziet, is een wonderpotje. Je kunt het op je lippen smeren, maar het werkt ook bij (brand)wondjes, droge plekjes enz. Oriflame is bekend geworden door deze wonderpotjes. Ik heb de smaak Cloudberry, maar deze smaak is niet heel erg aanwezig, wat ik persoonlijk wel wat jammer vind. Toch staat hij bij mijn dagelijkse producten op dit moment en ik vind het een prima vervanger van EOS. Op de onderste foto zie je van The One (Oriflame) een colour adapt lip balm. Het is een paarse lipstick, maar als je hem op je lippen smeert, verandert hij in een kleur die bij jouw lippen past. Bij mij wordt hij best wel aanwezig roze en ik vind de kleur prachtig. Het is een soort lipbalm, maar dan met een kleurtje. Ik ben fan.

Waar bestel je dit?

Ik heb deze producten besteld bij een insta-vriendin. Ze verkoopt beauty producten op Instagram en ze verstuurt het als cadeautjes naar je toe. Zeker aan te raden, want ze is chronisch ziek (met heel veel pijn), maar dankzij dit ‘baantje vanuit bed’ kan ze toch nog wat verdienen. Ik heb hier al eens eerder over geblogd trouwens.

Conclusie

Dat waren mijn fijne beauty favorieten van augustus. Ik denk dat veel van deze favorieten ook bij een blog van september zouden kunnen passen, dus dit wordt geen maandelijkse rubriek haha. Maar wie weet, komt er steeds wat vaker ook iets voorbij over beauty. Ik vind het leuk om over alles te schrijven wat mij bezig houd in ieder geval. Welk product lijkt jou fijn om ook te gebruiken? Of heb je misschien al een van deze producten in gebruik?

 

Comments (7)

 • Naomi

  9 augustus 2019 at 08:08

  Dat gele potje zou je alleen al kopen om het uiterlijk van het potje. Ik vind het een beauty! Lippenbalsem is bij mij echt onmisbaar. Ze zeggen vaak dat je dat zelf in de hand werkt en dat je lippen niet meer kapot gaan als je langzaam afbouwt. Nou eh…ik heb het geprobeerd. Geen succes. Ik heb in de winter echt áltijd een wondje op m’n lip en in de zomer is dat meestal dicht, maar zelfs dan gaat het vaak open. Kortom…lippenbalsem is gewoon onmisbaar;).

  Naomi onlangs geplaatst…‘Gezelligheid’ bij de tandartsMy Profile

 • rachel

  9 augustus 2019 at 10:25

  lijken fijne producten al zeggen sommige mij niks alleen de make up 😉

 • nicole orriens

  9 augustus 2019 at 10:56

  Het ziet er allemaal goed uit, en de prijzen van de producten zijn ook aardig goed te doen.
  nicole orriens onlangs geplaatst…Wc papier: de ultieme gids voor toiletpapierMy Profile

 • Tessa

  9 augustus 2019 at 14:04

  Can

 • Tessa

  9 augustus 2019 at 14:06

  cannes van nyx is ook een van mijn favorieten. prague is ook een prachtige kleur

 • Manon

  9 augustus 2019 at 14:43

  Ik ben volgens mij de enige die deSoft Mattes van NYX niet fijn vind, haha.

 • Femke

  14 augustus 2019 at 20:14

  Wat een leuke beauty blog meid😘
  Lijken allemaal fijne producten ja, en van sommige weet ik al hoe ze zijn natuurlijk😉
  En zo fijn dat je met de Oriflame producten zo blij bent!💝

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Prev Post

Persoonlijk interview met: Mieke van ''don'tmindmie''

7 augustus 2019

Next Post

DM-drogerie Cochem shoplog

12 augustus 2019